Přidali jsme ochranu pro jednoho hráče ke všem placených zónách. Pokud se hráč přípoji do hry a nikdo jiny se nepřipojí za cele kolo, tak dostane zpátky celou částku.

Druhy způsob - použit tlačítko "Leave game (+ refund)", která se nachází nahoře v levém úhlu hrací zóny do té doby, než se někdo připojí ke hře.