Twój poziom ostrzeżeń oznacza jak wiele razy dostałeś ostrzeżenie od administratora lub moderatora w danym przedziale czasu. Każdego tygodnia Twój poziom ostrzeżeń zmniejsza się o jeden. Jednakże jeśli dostaniesz kolejne ostrzeżenie, licznik czasu zacznie odliczać tydzień od początku. W każdej chwili możesz sprawdzić swoje ostrzeżenia wraz z komentarzami do nich na stronie "Moje konto".

Maksymalny poziom ostrzeżeń to 3. Jeśli osiągniesz ten poziom i zostaniesz ostrzeżenie po raz kolejny, Twoje konto zostanie automatycznie zbanowane. Jeśli masz wątpliwości co do zasadności ostrzeżeń, prosimy o kontakt.