Dodaliśmy jedno-osobową ochronę do wszystkich płatnych gier. Jeśli nikt inny nie dołączy, dostanie on w całości wpłaconą sumę z powrotem. Obejmuje tylko wtedy gdy gracz skończy rundę.

Alternatywną opcją jest użycie przycisku "Opuść grę (+ zwrot opłaty)" który znajduje się w lewym górnym rogu ekranu tak długo, jak nie ma nikogo innego w grze.